Старши треньорът на Левски остана много доволен от победата на своя отбор

...
Старши треньорът на Левски остана много доволен от победата на своя отбор
Коментари Харесай

Треньорът на Лески: В един момент имах чувството, че сме непобедими

Старши треньорът на Левски остана доста удовлетворен от успеха на своя тим с 2:0 срещу Шкупи в първия дуел от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на " сините " разкри, че в един миг даже е имал възприятието, че отборът е несломим, предава Спортал. 

" Много е мъчно да се проучва играта на Левски, защото имаше битка от първата до последната минута. Изключително сложен и уморителен мач за нашия тим. Поздравявам футболистите, справедливо победиха. В един миг имах възприятието, че сме непобедими. Тренираме по един метод, играем по различен, само че е радостно, че успеха е за нас. Резултатът също е добър. С тези победи трупаме самочувствие и се надявам да не стопираме да побеждаваме.



Имаме млади футболисти, на които им е нужно самочувствие да покажат своя капацитет. Няма смисъл да приказвам за терена, с цел да не обидя някого. 



Разбрах за случаите неизбежно преди мача. Поздравявам нашите почитатели, защото за нас е доста значима тяхната поддръжка. Няма потребност да стимулирам играчите. Надявам се от тези произшествия да няма потърпевши, защото това е доста неприятно.



 

В реванша чакам да сме доста съществени. Няма два или три гола преднина, стават всевъзможни обрати и би трябвало да се подготвим оптимално добре за втория мач ", съобщи Костов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР